Disclaimer

Welkom bij Voetbalboekentips. Voordat je verder gaat, vragen we je om de volgende disclaimer zorgvuldig door te lezen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet.

Accuratesse en aansprakelijkheid
Bij Voetbalboekentips streven we naar nauwkeurigheid en zorgvuldigheid bij het verzamelen en analyseren van producten die op onze website worden gepresenteerd. Desondanks kunnen foutieve gegevens en andere factoren leiden tot onjuistheden op de website. We zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van dergelijke onjuistheden of onvolledigheden.

Internetgerelateerde schade
We aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor problemen die inherent zijn aan internetgebaseerde informatieverspreiding, zoals storingen, onderbrekingen, fouten of vertragingen in informatie of diensten die via Voetbalboekentips worden verstrekt.

Eigen risico
Het gebruik van deze website is op eigen risico van de bezoeker. Elke aankoopbeslissing op basis van informatie op onze website is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Geen aansprakelijkheid voor schade
We zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie, advies of ideeën die op onze website worden verstrekt, inclusief gegevens die leiden tot aankoop van producten en/of diensten.

Hyperlinks naar derden
We dragen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe websites waarnaar we verwijzen via hyperlinks of anderszins.

Geen professioneel advies
De inhoud op Voetbalboekentips biedt geen juridisch, financieel, medisch of ander professioneel advies. Raadpleeg altijd gekwalificeerde professionals voor specifieke beslissingen.

Wijzigingen en updates
We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, bij te werken of te verwijderen.

Beperking van aansprakelijkheid
Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het maximale bedrag toegestaan door de wetgeving in het toepasselijke rechtsgebied.

Privacy en gegevensgebruik
Indien persoonlijke gegevens worden verzameld, worden deze beschermd en verwerkt volgens toepasselijke privacywetten. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Rechtsgebied en toepasselijk recht
Geschillen vallen onder de jurisdictie van het toepasselijke rechtsgebied, en de overeenkomst wordt beheerst door de relevante wetten.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens in de privacyverklaring.

Door Voetbalboekentips te blijven gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer en aanvaard je de hierin uiteengezette voorwaarden.